PELUANG MENJADI AGEN JUALAN DAN PEMASARAN

 
Date posted 2018-06-12
Details Sedang mencari peluang didalam bidang jualan dan pemasaran?

Sebuah syarikat telekomunikasi yang sedang berkembang pesat - ToneGroup sedang mencari orang yang tinggal di Malaysia, yang mahu meningkatkan kepakaran mereka di bidang jualan, pemasaran dan perkembangan perniagaan sebagai Agen Jualan dan Pemasaran untuk produk mereka.

Kami juga memberikan latihan secara online untuk perkembangan individu didalam bidang ini supaya mereka menjadi orang yang tepat untuk mewakili ToneGroup didalam meningkatkan kesedaran orang ramai terhadap produknya dan seterusnya meningkatkan jualan dipasaran.

Latihan secara online akan diberikan supaya calon boleh mendapat maklumat sepenuhnya mengenai produk tersebut dan juga teknik-teknik pemasaran berkesan supaya calon mempunyai tahap ketahanan dan daya saing yang tinggi.

Tanggung jawab Agen Jualan dan Pemasaran ialah untuk memasarkan, memberi penerangan dan membuat jualan produk yang dikawal sepenuhnya oleh pihak ToneGroup sambil memenuhi sepenuhnya etiqa perniagaan. Mereka juga perlu memberi perkhidmatan, membantu dan menjaga pelanggan-pelanggan dibawah selian mereka tanpa perlu arahan daripada pihak syarikat.

Gaji sebagai Agen Jualan dan Pemasaran ini dikira sepenuhnya dalam bentuk komisyen berdasarkan jualan dan penggunaan produk oleh pelanggan dibawah selian agen tersebut. Besar jumlah pelanggan yang dimiliki oleh agen tersebut, maka besarlah komisyen yang diperolehi, tiada pelanggan yang dimiliki oleh agen tersebut, maka tiadalah komisyen yang akan diperolehi.

Produk daripada ToneGroup adalah simkad telefon yang dipanggil Simkad ToneExcel.

Disebabkan ia mempunyai permintaan yang amat tinggi dipasaran, maka pemilihan agen yang sesuai dan berkelayakkan perlu ditingkatkan.

Calon yang dikehendaki adalah yang :
1. Bersedia membeli dan menjadi pengguna Simkad ToneExcel ini terlebih dahulu. Salah satu cara supaya calon benar-benar faham tentang produk ini.
2. Mempunyai pengalaman dan minat yang tinggi di bidang jualan dan pemasaran.
3. Bersedia untuk dilatih dan cepat belajar.
4. Bersedia mematuhi semua garis panduan yang diberikan oleh syarikat ToneGroup.

Bina kerjaya anda sebagai Agen Jualan dan Pemasaran.
Kepada yang berminat, sila hubungi saya SEKARANG!!

Hanan Bin Mohamed Nor
Yang akan menjadi mentor kepada anda sebagai agen, melalui wasap dibawah ini:
Layari sekarang http://toneexcel.biz/1491244
www.wasap.my/60105208971/BerminatAgenJualanPemasaran
Phone 0105208971
Website http://toneexcel.biz/1491244
Find it useful? Share it!
Delete Ad

Terms of Service | Contact Us

Disclaimer: We shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

©2006-2021. All rights reserved. Iklan Percuma. Malaysia Free Classifieds - Iklan101.com

Other Resources - Hartanah Malaysia | Sistem Pengurusan Tadika Taska