Servis Persembahan Badut Melaka Mr Wiwi

 
Date posted 2018-07-01
Details Perlukan Hiburan Badut untuk majlis anda?
Mr Wiwi dari Servis Badut Melaka - AKSI Entertainment menyediakan anda Perkhidmatan Hiburan di Melaka dengan HARGA PAKEJ BADUT YANG BERPATUTAN & berprestasi PROFESIONAL!

Wiwi adalah salah satu badut terbaik dan pernah melakukan persembahan di seluruh Malaysia selama lebih daripada 10 tahun. Kami betul-betul menyediakan anda badut profesional berpengalaman tinggi yang akan memastikan acara anda penuh dengan aktiviti lucu dan menghiburkan untuk tetamu anda.

Kami mempunyai banyak pakej yang boleh disesuaikan dengan sebarang majlis termasuk Majlis Korporat, Parti Hari Lahir di Rumah, High Tea & Dinner, Majlis Perkahwinan, Pelancaran Produk & Promosi, Ekspo, Karnival & Lain-lain! Sekiranya anda telah memperuntukkan sejumlah BAJET, Beritahu BAJET anda kepada kami dan kami akan menguruskannya untuk anda semudah ABC 123. ^, ^) _ Y Tempah tarikh anda sekarang serendah RM100 Sahaja! :)

Whatsapp kami sekarang - 0177332293
atau Hubungi kami sekarang - 0167362162
Mahu melihat FB kami? - Servis Badut Melaka - AKSI

Apa yang ada dalam Pakej Persembahan Badut kami?

1. BELON TANPA HAD
Wiwi The Clown membawa keseronokan ke dalam majlis anda dengan menghiburkan tetamu dengan kemahiran memintal belon dan keterampilan lucunya. Wiwi akan membuatkan imaginasi anda melonjak kerana Wiwi akan memintal belon untuk anda dan tetamu anda dengan bentuk-bentuk belon pintal yang menarik ...
2. TARIAN HAVOC KANAK-KANAK
Ia adalah sebagai pemangkin semangat dari Wiwi The Clown untuk kanak-kanak dengan melakukan tarian bersama rakan-rakan. Wiwi akan mengadakan pelbagai tarian seperti TARIAN AYAM, TARIAN BAYI JERUNG, TARIAN PENGUIN demi membuat majlis anda lebih ceria dan orang dewasa juga boleh mengambil bahagian dalam aktiviti ini!

3. SESI POTONG KEK
Jangan risau tentang upacara potong kek kerana Wiwi akan mengadakan sesi potong kek untuk ulangtahun kelahiran anak anda dengan MUSIK HARI LAHIR dan mengadakan sesi BERGAMBAR yang sangat memuaskan.
4. PA SISTEM DISEDIAKAN
Wiwi akan membawa PA Sistem mudah alih mini sendiri untuk menjalankan aktiviti badut dengan memainkan banyak Muzik Lucu & Menarik. Semua kawalan akan dijalankan oleh Pembantu.
5. PERMAINAN PARTI YANG MENCABAR
Kanak-kanak akan menjadi lebih bertenaga dan teruja dengan menyertai pelbagai permainan seperti Kerusi Muzik, Membungkus Mumia, Mencari Harta Karun dan banyak lagi. (Melebihi 10 permainan).
6. PERSEMBAHAN SILAP MATA KOMEDI INTERAKTIF
Wiwi the Clown telah membuat persembahan di seluruh Malaysia sebagai ahli silap mata profesional dengan lebih daripada 10 tahun pengalaman. Dalam sesi ini, Wiwi akan mempersembahkan silap mata komedi yang akan memukau dan memberi gelak tawa kepada tetamu.

LAIN_LAIN SERVIS HIBURAN (dari Majlis Kecil Sehinggalah Majlis Berskala Besar.)
- Badut Silap Mata Lawak
- Badut Tinggi (18kaki tinggi
- Robot & Transformer yang berkualiti Tinggi
- Pemain Api yang Menakjubkan
- Penjugel & Pemanipulasi
- Persembahan Silap Mata Pentas & Persembahan Silap Mata Jarak Dekat
- Maskot & Peragaan Superhero (Mickey & Minnie, Doraemon, Spiderman, Ultraman, Panda, Pikachu & macam-macam lagi!)
- Seni Pasir & Pelukis Muka untuk Kanak-kanak
- Inai @ Henna & Body Art & Tattoo sementara
- Hiasan Belon & Candy Booth.

Dapatkan Sebut Harga Anda sekarang!

Kenapa pilih kami?
1- Kami menyajikan persembahan yang terbaik, pakej harga yang berpatutan untuk memenuhi perkhidmatan yang paling memuaskan & mengikut bajet anggaran anda.
2- Tiada caj penginapan & pengangkutan jika majlis anda dalam negeri Melaka.
3- Kami sangat yakin dengan janji kami untuk memberikan anda persembahan yang terbaik. Tumpuan kami adalah untuk membina hubungan jangka masa panjang dengan pelanggan kami.
4- Kami berlatih hari demi hari dan menambahbaik perkhidmatan kami sendiri untuk mengembangkan perniagaan kami. ^. ^) /
E-mail askhabir@gmail.com
Phone milobengso.blogspot
Website
Find it useful? Share it!
Delete Ad

Terms of Service | Contact Us

Disclaimer: We shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

©2006-2021. All rights reserved. Iklan Percuma. Malaysia Free Classifieds - Iklan101.com

Other Resources - Hartanah Malaysia | Sistem Pengurusan Tadika Taska