Set Tomato Planterbag

 
Date posted 2018-01-09
Details Promosi Tomato Planterbag Set

Kali ni Urban Planters Malaysia nak bagi 3 benih pokok,

1- Benih Tomato Rewako (selagi stock masih ada, kalau xde, ganti ngan tomato biasa)
2- Benih sayur 2 jenis (Random)

Promosi ini hanya selagi stock masih ada…. Kena cepat order, sebab dah xbanyak tau…

Sape nak set Planterbag Tomato? Senang je, Cuma perlu letak tanah, siram & jaga je. Sangat best utk warga bandar yg hanya bercucuk tanam dibalkoni. Nak buat hadiah utk anak anak pun ok, boleh ajar diorang tanam pokok.

Set ini mengandungi:-

- 1 x Planterbag Tomato Printed Design – 15Liter
- 1 x Tagging
- Benih Tomato
- 2 x Benih Sayur Random

Harga: RM15
Postage Semenanjung: RM8
Postage Sabah: RM15
Postage Sarawak: RM13
COD: Area yg berdekatan dgn KL, boleh arrange.

Minggu cuti sekolah dah dekat ni. Plan nak pergi bercuti, tapi nak tinggal pokok kat laman tu 3 4 hari, takut kering la pulak kan, sayang pokok tu kalau jadi pape.... ape kata cuba Planterbag

Hubungi kami di:-

🌱 www.wasap.my/60104234556
🌱 www.wasap.my/60104234556
🌱 www.wasap.my/60104234556

Jgn tunggu lagi... hubungi kami sekarang!!!

Agent / Stokist needed!!!!

Follow kami di page Urban Planters Malaysia utk pelbagai lagi promosi dan tips...

#freegift #benihpercuma #percuma #balconyherbs #balconygarden #urbanplantersmalaysia #growityourself #malaysia #petanikecil #kebunmini #planterbag #planterbagsmalaysia @ Urban Planters Malaysia
E-mail farhan_fadzil27@yahoo.com
Phone 0104234556
Website https://www.facebook.com/urbanplantersmalaysia
Find it useful? Share it!
Delete Ad

Featured Ads

Terms of Service | Contact Us

Disclaimer: We shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

©2006-2018. All rights reserved. Iklan Percuma. Malaysia Free Classifieds - Iklan101.com