Kelas Asas Al-Quran Nov Kini Dibuka

 
Date posted 2017-10-03
Details #Dah lama berazam nak belajar mengaji Al-Quran? πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ€”
.
#Bestnyer kalau dapat lancar baca Al-Quran kan?πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
.
Anda mempunyai salah satu dari cabaran ini?πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
✘ Siang hari sibuk bekerja, akhirnya tiada masa untuk mengaji?
.
✘ Boleh membaca Al-Quran, tapi hukum Tajwid tak tahu?😞😞☹️
.
✘ Tengok orang lain baca Al-Quran lancar jer, tapi diri sendiri baca, tersangkut-sangkut?πŸ˜–πŸ˜–πŸ˜–
.
✘ Best je tengok orang lain baca Al-Quran tapi diri sendiri hanya mampu melihat 😳😳😳
.
✘ Nak hadiahkan bacaan Al-Quran untuk arwah ayah/ibu, tapi tak mampu?😭😭😭
.
.
JANGAN risau dulu… InshaAllah Fatehah Learning Centre boleh membantu πŸ˜ŠπŸ˜πŸ˜„
.
βœ” Kaedah yang digunakan sangat cepat dapat dan anti-lupaπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ
.
βœ” Jadual kelas tidak mengganggu waktu kerja andaπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
.
βœ” Boleh ajak satu family belajar bersama-sama, di samping belajar Al-Quran, dapat eratkan hubungan dengan pasangan dan anak-anak😍😍😍
.
βœ” Mengaji tiada exam dan tekanan😎😎
.
.
Di Fatehah Learning Centre kami percaya bahawa syurga Allah boleh dicapai melalui Seronoknya mempelajari & mengamalkan Al-Quran
.
Oleh itu untuk menimbulkan rasa Cinta membaca Al-Quran, kami menggunakan kaedah yang cepat dapat dan anti-lupa. Di samping pendekatan yang senang & suasana belajar yang tenang, Kami juga memberi rakaman-rakaman video yang terbukti membantu.
.
Dalam mencapai impian anda dalam menggapai syurga, Kami ingin bersama-sama anda dalam perjalanan murni ini.
.
Dengan ini, Kami menjemput orang ramai di luar sana bersama-sama mendapatkan rasa Seronoknya Cinta Al-Quran di Fatehah Learning Centre, Kelas mengaji senang & tenang
.
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang waktu dan perjalanan kelas di Fatehah Learning Centre, sila klik link di bawah πŸ“²
www.wasap.my/601116217797
& taip - kelas Quran & nama penuh anda πŸ“²
.
Kami doakan anda dan seluruh ahli keluarga anda menjadi ahli syurga di akhirat nanti dan sentiasa dalam redha Allah di dunia ini.
.
.
.
#FatehahLearningCentre
#SeronoknyaCintaAlQuran
#KelasMengajiSenangDanTenang
.
.
E-mail fatehahlearningcentre@gmail.com
Website
Find it useful? Share it!
Delete Ad

Terms of Service | Contact Us

Disclaimer: We shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

©2006-2017. All rights reserved. Iklan Percuma. Malaysia Free Classifieds - Iklan101.com