MEDICAL CARD 2017 PALING BERBALOI RM2 SEHARI!!!

 
Date posted 2017-08-03
Details MEDICAL CARD 2017 PALING BERBALOI RM2 SEHARI!!!
MEDICAL CARD 2017 PALING BERBALOI RM2 SEHARI!!!

Dengan kos perubatan yang makin meningkat.. Kenapa tak biarkan syarikat insurans yang bayarkan bill hospital kita? Duit yang kita susah payah kumpul tu.. lebih baik gunakan untuk pergi bercuti ke.. hantar anak belajar masuk U ke.. atau pun buat sebagai simpanan hari tua nanti..

-----------------------------------------------
[ PAKEJ MEDICAL CARD AIA TAKAFUL ]
-----------------------------------------------

[✔] Pakej INDIVIDU serendah RM63* sebulan
[✔] Pakej SUAMI + ISTERI serendah RM128* sebulan
[✔] Pakej IBU@BAPA + 1 ANAK serendah RM 186* sebulan
[✔] Pakej BAPA + 4 ANAK serendah RM 258* sebulan
[✔] Pakej IBU + 4 ANAK serendah RM 256* sebulan
[✔] Pakej KHAS 1 KELUARGA serendah RM321* sebulan

*Harga adalah berdasarkan kadar kesihatan standard. Harga adalah berbeza mengikut umur dan jantina.

-------------------------------------------------------
[ KENAPA PILIH MEDICAL CARD AIA TAKAFUL ]
-------------------------------------------------------

[✔] Premium RENDAH dengan LIMIT TINGGI
[✔] PAKEJ Famili sehingga 6 Orang Ahli
[✔] TIADA HAD LIMIT SEUMUR HIDUP
[✔] TIADA DEPOSIT Kemasukan Hospital
[✔] TIADA Pembayaran CO-TAKAFUL 10%
[✔] Kemudahan SWIPE Facility pada Medical Card
[✔] Customer Service & Guarantee Letter 24 Hour
[✔] Kemudahan PRIORITY LANE
[✔] GUARANTEED bole RENEW
[✔] Lebih 90 Panel Hospital Swasta di Malaysia
[✔] Aplikasi "AIA LOCATOR" di handphone
[✔] Perlindungan Sehingga Umur 100 Tahun
[✔] 86 Panel Hospital Swasta Seluruh Malaysia
[✔] Anda dijaga oleh Top Agensi !

Kenapa Card Credit Best? Ini bukan credit card biasa !
Card ni mmg boleh swipe, tapi, dekat hospital lah untuk bayar bil, tak perlu melalui proses manual isi borang yg leceh and kene tunggu berjam-jam !

Ada card ni, kita boleh SWIPE & GO !
Siap ada priority lane, dilayan seperti VIP !

PALING PENTING.. Anda tak perlu keluar duit anda beribu-ribu ringgit bila anda sakit kemudian hari (terutamanya bila anda dah tua).. Semuanya biarkan syarikat insurans yang taggung..

Duit anda terlalu berharga untuk dihabiskan dengan bayar dekat hospital macam tu je...

Kalau nak saya kongsikan maklumat ini dengan anda senang je..

===========================
Call/SMS/WhatApps/PM Agen ini ;
===========================

Untuk maklumat lebih lajut, boleh terus hubungi saya

Whatsapp : http://www.wasap.my/60163088056 (AMIRUL)
Whatsapp : http://www.wasap.my/60163088056 (AMIRUL)
Whatsapp : http://www.wasap.my/60163088056 (AMIRUL)

Jangan bertangguh, kerana kita tak akan tahu bila musibah akan menimpa diri kita.. Kalau sudah sakit baru nak cari pertolongan, maaflah sebab dah agak terlambat..


"Its a beautiful day, don't let it get away"

Phone 0163088056
Website
Find it useful? Share it!
Delete Ad

Featured Ads

Terms of Service | Contact Us

Disclaimer: We shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

©2006-2017. All rights reserved. Iklan Percuma. Malaysia Free Classifieds - Iklan101.com