Peluang Business Perniagaan Restoran Makanan

 
Date posted 2016-08-13
Details Peluang Business Perniagaan Restoran/Kedai Makan untuk dilepaskan/diambil alih/tukar hak milik/dijual. Jualan adalah jualan bisness sahaja spt yg disebut . Semua kelengkapan cukup termasuk kelengkapan memasak, kelengkapan kerusi meja dan lain lain berkaitan restoran.
Tidak perlu renovate atau membeli kelengkapan baru. Boleh masuk dan terus niaga. Ada bilik-bilik asrama di tingkat atas untuk didiami oleh pekerja pekerja.

Restoran terletak di bahagian korner lot bagi memudahkan kawasan parking kenderaan pelanggan dan suasana yang sangat selesa (tidak sesak). Restoran ini dibuka pada waktu siang dan malam kesan permintaan kehadiran pelanggan yang sangat tinggi untuk mencari tempat-tempat makan. Mempunyai ramai pelanggan tetap setiap hari kerana lokasi restoran sangat strategic dikelilingi kelompok pelanggan pelanggan dari pelbagai sector.

Waktu siang untuk hidangan nasi campur, dan pelbagai pencuci mulut serta pelbagai jenis minuman. Waktu malam untuk hidangan masakan - masakan Thailand dan ala-carte.

Restoran beralamat di Taman Nusa Damai Pasir Gudang. Berhampiran dengan Econsave, Kolej Komuniti dan Politeknik Ibrahim Sultan. Hanya 7 minit dari Masai , Bandar Seri Alam dan Pusat Bandar Pasir Gudang. Terdapat laluan highway Pasir Gudang Nusajaya ke Woodland Singapore, highway ke Desaru ,Senai dan KulaiJaya. Mengambil masa 30 minit ke bandaraya Johor Bahru dan Port Terminal Pasir Gudang Batam.

Ramai juga pelanggan datang dari kawasan sekitar, dikelilingi taman taman perumahan, industri-industri perniagaan , persekolahan , perbankan dan ofis ofis kerajaan. Terdapat sebuah sekolah menengah, 3 buah sekolah rendah, sebuah sekolah agama, UITM dan UNIKL Seri Alam.

Hanya 7 minit untuk ke pasaraya KIPMAT Masai dan pasaraya Maslee. 10 minit ke 3 buah masjid yg berdekatan. Ada juga kemudahan perbankan seperti Maybank, BSN, Bank Rakyat, Cimb dan juga Pejabat Pos. Rata rata hanya mengambil masa dari 5 - 10 minit untuk mendapatkan kemudahan tersebut.

Restoran dan lokasi yang sangat berpotensi.
Sebab jual, untuk bersara.
Harga buka RM100k boleh dirunding lagi.. Boleh datang tengok... Boleh Call atau Whatsapp di nombor 0197814411 (En Mahat Samingen) untuk maklumat lebih lanjut.
Phone 0197814411
Website
Find it useful? Share it!
Delete Ad

Terms of Service | Contact Us

Disclaimer: We shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

©2006-2019. All rights reserved. Iklan Percuma. Malaysia Free Classifieds - Iklan101.com

Other Resources - Hartanah Malaysia | Sistem Pengurusan Tadika Taska