FV Perunding Niaga

 
Date posted 2015-11-18
Details FV Perunding Niaga adalah merupakan produk di bawah Faris Venture Enterprise (002393777-U) yang merupakan Perunding Bebas dalam Perkhidmatan Akaun dan Simpan Kira Perniagaan. Selain itu, kami turut menawarkan perkhidmatan lain untuk menguruskan dan memudahkan perniagaan anda.

Selain perkhidmatan Perakaunan. Kami juga turut terlibat dalam membangunkan sistem pengurusan perniagaan untuk menjadikan perniagaan lebih efisien dan berdaya saing. Pelanggan kami yang sedia ada adalah daripada syarikat SME yang terlibat dalam pelbagai sektor peniagaan.

Kelebihan perkhidmatan kami ini adalah kami menawarkan semua jenis bentuk perkhidmatan di atas talian (Virtual Services) yang mana akan memudahkan semua urusan pelanggan kami. Misi kami adalah untuk membantu usahawan untuk mempunyai rekod akaun yang lengkap supaya mereka boleh menjalankan bisnes secara sistematik dan tersusun
E-mail support@rekodakaun.com
Phone +6016 4443014
Website http://farisventure.com.my/
Find it useful? Share it!
Delete Ad

Terms of Service | Contact Us

Disclaimer: We shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

©2006-2019. All rights reserved. Iklan Percuma. Malaysia Free Classifieds - Iklan101.com

Other Resources - Hartanah Malaysia | Sistem Pengurusan Tadika Taska