Rahsia Kaya Dengan Bisnes Produk Keperluan Harian

 
Date posted 2015-10-09
Details Mengikut kajian hanya 5% dari populasi didalam dunia masa kini yang bergelar Jutawan dan Billionaire. Tetapi kekayaan mereka meliputi hampir 95% pendapatan rakyat lain seluruh dunia! Kenapa jadi begitu? Ini kerana, Jutawan 5% ini memiliki ILMU yang tidak dimiliki oleh 95% lagi rakyat dunia.

Semua orang nak memiliki pendapatan tanpa batasan. Tapi kenapa tidak semua orang berjaya didalam perniagaan? Kenapa setiap bisnes yang dibina, asyik-asyik rugi saja?

Sebabnya adalah, mereka tidak memiliki blueprint atau asas yang betul untuk memulakan perniagaan mereka! Jika anda tidak mempunyai asas yang betul didalam perniagaan, bukalah apa jenis perniagaan sekalipun! Anda akan tetap gagal!

Oleh itu, anda telah tiba ditempat yang betul untuk pelajari bagaimana untuk memiliki, membina dan memperbaiki blueprint bisnes didalam diri anda untuk berjaya seperti orang lain.

Dengan ilmu yang betul sahaja anda boleh capai kejayaan dalam apa sahaja perniagaan yang anda pilih. Oleh itu, anda bertuah kerana anda telah sampai ditempat yang betul untuk mendapat ILMU yang anda perlukan untuk berjaya.

http://buatduitonline101.blogspot.my/2015/10/rahsia-jadi-kaya-dengan-bisnes-produk.html
Website http://buatduitonline101.blogspot.my/2015/10/rahsia-jadi-kaya-dengan-bisnes-produk.html
Find it useful? Share it!
Delete Ad

Terms of Service | Contact Us

Disclaimer: We shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

©2006-2019. All rights reserved. Iklan Percuma. Malaysia Free Classifieds - Iklan101.com

Other Resources - Hartanah Malaysia | Sistem Pengurusan Tadika Taska