KILANG KOTAK, PEMBORONG KOTAK, PEMBEKAL KOTAK, PEN

 
Date posted 2014-09-22
Details KILANG KOTAK, PEMBORONG KOTAK, PEMBEKAL KOTAK, PENGEDAR KOTAK DAN PENJUAL KOTAK / KOTAK UNTUK DIJUAL / BOX FOR SALE / BOX FOR STORAGE/ UNTUK PINDAH RUMAH, PEJABAT, SIMPAN FILE, DOKUMEN JABATAN KERAJAAN DAN SYARIKAT SWASTA

SNA KAYA BUMI NIAGA
(Berdaftar dengan SSM : 0020997-W)
(Berdaftar dengan MOF : 357-02214515)

Kami menyediakan pelbagai jenis perkhidmatan pembuatan kotak untuk pembungkusan dan merupakan pemborong kotak, pembekal kotak, pengedar kotak dan penjual kotak-kotak baru terus dari kilang.
Kotak ‘READY STOCK’ kami menjadi pilihan ramai pelanggan individu & syarikat yang memerlukan kotak SEGERA untuk penyimpanan file, dokumen, barangan, produk dan bagi tujuan berpindah rumah & pejabat.
‘KOTAK CUSTOM MADE’ amat sesuai untuk JABATAN KERAJAAN, BADAN BERKANUN, GLC, IPT, SEKOLAH, KOPERASI, SYARIKAT untuk tempahan kotak bagi tujuan SIMPANAN FILE, DOKUMEN mengikut saiz/ ukuran sendiri.
Kotak yang ditempah/ customize boleh dicetak LOGO, NAMA JABATAN/ SYARIKAT akan meningkatkan lagi imej Prefessional Organisasi.
L.O/ PESANAN SECARA E-PEROLEHAN (E.P) diterima untuk pesanan Jabatan Kerajaan.

Kotak berkualiti tinggi dan jenis “heavy duty” box/ kotak. Kotak jenis “double wall”/ “single wall” . Kotak keras, tebal dan tahan lasak untuk memastikan produk/ barangan anda terlindung dari kerosakan.

Khidmat PENGHANTARAN DOOR TO DOOR SERVICE disediakan.
RM Harga kotak tertakluk pada saiz dan kuantiti kotak & yang paling PENTING boleh BUDIBICARA SAMPAI JADI..”WIN WIN SITUATION”.
Ramai yang telah menggunakan perkhidmatan kami.. Perkhidmatan yang BERHEMAH, JUJUR, AMANAH & SOPAN (Rezeki biarlah HALAL baru BERKAT).. ANDA PUAS HATI KAMI SENANG HATI..InsyaAllah.
Ayuh...HUBUNGI KAMI SEKARANG...013-2201 407/ 017-6960 447 (EN. NAZRI)
Email : kilangkotak@gmail.com
(Untuk memudahkan urusan sila berikan no. Telefon & maklumat pemohon...email tanpa maklumat lengkap tidak akan dilayan)

"AMANAH ANDA KEUTAMAAN KAMI"
E-mail kilangkotak@gmail.com
Phone 0132201407
Website
Find it useful? Share it!
Delete Ad

Terms of Service | Contact Us

Disclaimer: We shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

©2006-2019. All rights reserved. Iklan Percuma. Malaysia Free Classifieds - Iklan101.com

Other Resources - Hartanah Malaysia | Sistem Pengurusan Tadika Taska