Jana pendapatan anda bersama Toneexcel

 
Date posted 2014-09-10
Details
MUNGKIN INI DAPAT MENGUBAH NASIB ANDA.
Ketahui rahsia bagaimana menjadikan handphone kita
sebagai alat pengeluar duit setiap bulan

Disini saya ingin menawarkan satu peluang yang hebat,
WOW! Program Tone Excel
Tapi sebelum itu izinkan saya untuk bertanya beberapa soalan.

1) Adakah anda salah seorang pengguna handphone?
Besar kemungkinan anda akan berkata "YA"

2) Sudah berapa lamakah anda menggunakan talian tersebut?
Besar kemungkinan anda akan menjawab dah lebih setahun atau sudah beberapa tahun.

3) Apakah yang anda perolehi setelah beberapa tahun menggunakan talian tersebut?
Besar kemungkinan anda akan berkata, saya boleh buat call, sms, kumpul point boleh tukar kepada kredit.

4) Berapakah duit topup atau bayar bill handphone setiap bulan ketika ini?
Besar kemungkinan anda akan menjawab dalam lingkungan RM50-RM100.

5) Adakah sesekali anda terasa berat untuk topup kredit handphone anda?
Besar kemungkinan anda akan jawab, "YA, kadang-kadang saya rasa beban nak tambah kredit, terutama hujung bulan, kerana kekurangan duit, biasala gaji belum masuk lagi, jadi saya kena kawal topup saya"

6) Adakah ahli keluarga anda yang lain yang menggunakan handphone?
Besar kemungkinan anda akan menjawab "YA"

7) Apakah yang anda perolehi bila ahli keluarga anda menggunakan handphone atau bila mereka topup?
Besar kemungkinan anda akan menjawab "Dapat apa? mana ada dapat apa-apa"

Tapi jika anda bertanyakan soalan tersebut kepada salah seorang rakan saya , cuba anda lihat apa jawapan dia dibawah ini:

1) Adakah encik salah seorang pengguna handphone?
YA, saya gunakan handphone dengan talian ToneExcel ni

2) Sudah berapa lamakah encik menggunakan talian tersebut?
Sudah lebih 2 tahun, nak masuk 3 tahun, saya mula gunakan line ini semenjak tahun 2010 lagi.

3) Macamana dengan line Toneexcel ni, clear tak?
TuneTalk ini juga sebahagiannya dimiliki oleh Celcom, jadi dimana ada line Celcom disitu ada line Toneexcel.

4) Apakah yang encik perolehi setelah beberapa tahun menggunakan talian TuneTalk/ToneExcel?
Saya boleh buat call dan sms.
Saya boleh gunakan simkad tersebut untuk surf internet.
Saya dapat insuran kemalangan PERCUMA sebanyak RM100,000.00.
Saya dapat point setiap kali saya topup dimana point tersebut saya boleh tukar dengan tiket kapal terbang AirAsia secara percuma.
Saya juga dapat peluang menjalankan perniagaan dari ToneExcel tanpa perlu apa-apa modal lagi dimana saya akan diberikan komisyen iaitu duit apabila saya mengajak orang lain juga menggunakan talian ToneExcel ini. Kalau saya dapat seorang, saya akan dapat RM20, malah saya juga akan dapat komisyen setiap kali mereka topup. Kalau mereka topup RM10, saya akan dapat 60sen. Bayangkan kalau mereka gunakan simkad tersebut selama 10 tahun, maka selama itulah saya akan dapat komisyen daripada dia sekiranya dia topup. Mereka topup bukan perlu jumpa saya pun, mereka boleh topup dimana-mana seluruh Malaysia. Jadi kalau saya nak dapat komisyen yang banyak lagi ramai oranglah yang saya syorkan menggunakan line ToneExcel ini.

5) Susah ke nak dapat topup Toneexcel ini?
Mana susahnya, mereka boleh topup dimana-mana jua kedai-kedai yang ada menjual topup prepaid di seluruh Malaysia, kedai kecil, kedai besar, kedai sedang dan juga melalui online seperti Maybank2u, CIMBClick dan macam2 lagi.

6) Tadi encik kata, kita perlu perkenalkan kepada orang untuk dapat komisyen, bagaimana jika saya tak pandai nak promote kepada orang lain?
Tuan, kalau kita beli gula, kita boleh menikmati gula tersebut untuk buat air kopi, tapi kalau kita nak untung, kita kena jual gula atau air kopi kepada pembeli, tuan kena cari pembeli, kalau tidak berlaku jual beli, maka tiada keuntungan, tiada perniagaan. Kalau tuan gunakan simkad ToneExcel sahaja, maka tuan akan menikmati kemudahan call in/out, sms, internet surfing, insuran PA 100k, tiket AirAsia percuma, itu sahaja. Tapi kalau tuan nak komisyen kena keluarlah dan cari pembeli, baru ada jual beli dan baru ada keuntungan.

Ikhlas Daripada;
KAMAL ARIFFIN
ID203236

E-mail abgmalaya@yahoo.com.my
Phone 0123118737
Website
Find it useful? Share it!
Delete Ad

Terms of Service | Contact Us

Disclaimer: We shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

©2006-2019. All rights reserved. Iklan Percuma. Malaysia Free Classifieds - Iklan101.com

Other Resources - Hartanah Malaysia | Sistem Pengurusan Tadika Taska