Magical White

 
Date posted 2014-05-01
Details Magical White dihasilkan khusus untuk membantu golongan wanita dan lelaki yang mementingkan kesihatan dan kecantikan luaran mahupun dalaman mereka.

Magical White merupakan innovasi terkini dengan gabungan 5 Stem Cell buah-buahan asli dan semulajadi seperti Apple, Strawberi, Delima, Acai Beri Dan Orange tanpa menggunakan sebarang bahan kimia atau kesan sampingan. Buahan-buahan ini dipilih secara teliti yang telah terbukti mengandungi zat yang amat diperlukan untuk memberikan kesan keremajaan pada kulit. Campuran buahan-buahan ini juga memberikan rasa yang lazat dan sedap bila diminum.

Diformulasikan bersama L-Glutathione dan Pure Hydrolyze Collagen yang terbukti agen aktif antioksida yang berkesan sebagai agen anti penuaan untuk merawat, memulih dan melindungi kulit serta sel-sel selular dari sebarang kerosakkan yang disebabkan pelbagai faktor kesihatan dan umur. Ianya juga dipertingkat untuk memberikan kesan optimum kepada kecerahan dapat dirasai dalam masa 7 hari!

Bagi mendapatkan kesan terbaik, Magical White juga telah diperkayakan dengan pelbagai multi-vitamin seperti Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E dan Asid Amino menjadikan ia produk paling lengkap setakat ini dimana ia berupaya membekalkan pelbagai khasiat dan nutrisi berbanding produk lain dipasaran.

Antara keunikkan lain yang dapat dilihat ialah, Magical White menggunakan pemanis semulajadi dari Stevia bagi menggantikan penggunaan gula. Ia amat sesuai untuk mereka yang menghidapi masalah kencing manis atau penyakit berkaitan gula kerana tiada sebarang pemanis atau gula tiruan digunakan.

Ianya juga dijamin halal, selamat digunakan, tiada kesan sampingan serta dikilangkan bertaraf Halal dan mendapat pengiktirafan GMP.

Sila klik untuk maklumat lanjut:

http://bit.ly/R75w3u

Phone 60127050934
Website http://bit.ly/R75w3u
Find it useful? Share it!
Delete Ad

Terms of Service | Contact Us

Disclaimer: We shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

©2006-2020. All rights reserved. Iklan Percuma. Malaysia Free Classifieds - Iklan101.com

Other Resources - Hartanah Malaysia | Sistem Pengurusan Tadika Taska