enovel jiayou

 
Date posted 2013-04-11
Details Sinopsis

Ali merupakan seorang remaja kacukan Melayu-Cina tetapi lebih cenderung kepada jati diri remaja Melayu. Ali menetap di Kuala Lumpur bersama kedua orang tuanya. Ali sering mencetuskan masalah di sekolah sehingga menyebabkan ayahnya memuktamadkan untuk menukarkan Ali ke sekolah lain di Batu Pahat. Di Batu Pahat, Ali menetap bersama datuknya yang seorang Cina Muslim. Datuknya memuktamadkan untuk menghantar Ali bersekolah di sebuah sekolah aliran Cina yang berhampiran dengan rumah datuknya. Di sekolah tersebut, Ali mula belajar unntuk mengubah dirinya menjadi lebih baik. Di sekolah tersebut juga, Ali belajar apa itu kehidupan melalui sukan bola keranjang.

+++

Sebuah e-novel berbahasa Melayu hasil nukilan Khairul Faizi bin A.Rahman dan terbitan Wow Eight (Nombor Pendaftaran SSM-002163676A). Mempersembahkan ~ Jia Yu (加油)

Terdapat dalam satu set yang mengandungi 2 format iaitu PDF dan EPUB. Berharga RM30.00 setiap set nashkah (digital).

Untuk membuat pembelian, sila depositkan wang berjumlah RM30.00 ke dalam akaun bank Maybank atas nama Khairul Faizi bin A.Rahman di nombor akaun 501440050154 atau anda boleh memindahkan dana dari akaun PayPal anda ke akaun PayPal kami atas ID faizi_daredevil@yahoo.com berjumlah RM30.00 (Urusniaga dalam Ringgut Malaysia sahaja).

Sila emelkan segala butiran bukti pembayaran anda (Maybank atau PayPal) ke faizi_daredevil@yahoo.com.

Sila emelkan sekali nama penuh anda.

Penghantaran e-novel menerusi emel akan dilakukan dalam tempoh 24jam-48jam sesudah pihak kami mengesahkan pembayaran anda.

Untuk maklumat lanjut, sila layari http://enoveljiayou.blogspot.com/

Terima kasih atas pembelian anda dan selamat membaca.

Membaca tiang ilmu, budaya membaca masyarakat maju.
Phone 60167951203
Website http://enoveljiayou.blogspot.com/
Find it useful? Share it!
Delete Ad

Terms of Service | Contact Us

Disclaimer: We shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

©2006-2019. All rights reserved. Iklan Percuma. Malaysia Free Classifieds - Iklan101.com

Other Resources - Hartanah Malaysia | Sistem Pengurusan Tadika Taska