Ingin MEMIKAT Suami?Gunakan,,, Kuasa PHEROMONE! Pr

 
Date posted 2013-02-25
Details Gunakan (pheromones), sejenis hormon wanita, perangsang nafsu semulajadi (yang berkuasa) anda boleh memikat, mempesona, menguja, dan MENGGODA suami anda. Pheromones akan meningkatkan daya keterampilan anda secara mendadak. Di-jamin oleh saintis antarabangsa! Jadilah JAGUH dalam arena memikat hati suami anda!

Pheromones adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikasi, secara sedar atau tidak.

Sekarang telah ditemui bahawa tingkahlaku manusia dipengaruhi kuat oleh deria bau semulajadi ini. Bau ini sebenarnya dapat menolong anda menarik perhatian dan memikat mereka yang berlainan jantina.

Kajian menunjukkan lelaki memilih wanita yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata. Mereka memilih wanita yang mereka rasakan ada sifat kewanitaan yang kuat. Dan sekarang anda bertuah kerana dengan kuasa pheromones daripada Flaming Desire, anda boleh membuatkan suami merasakan perasaan tertarik yang amat sangat terhadap anda.

Flaming Desire mengandungi pheromone manusia tulen jenis (5-Alpha-Androst-16-En-3-One), yang akan membuatkan suami yang berada dekat dengan anda merasa tertarik kepada anda. Suami akan memuji bau anda yang begitu menarik dan sedap, sebenarnya mereka tertarik pada pheromones yang terkandung dalam Flaming Desire.

Flaming Desire bukan pheromone yang berasal dari haiwan, jadi anda boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromones telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik lelaki dan membuatkan mereka inginkan perhatian dari wanita. Kami menjamin 100% penggunaan Flaming Desire akan menyemarakkan lagi kasih-sayang pasangan anda!
Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
Cimb Clicks / Cimb Atm Cash Deposit sahaja.

1. Bankin RM79.00 ke Akaun :-

Nama : Nazri Zaharudin
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 155014993171
Atau
Nama : Nazri Zaharudin
Nama Bank : CIMB Bank
Acc No : 05060159568526
Cara SMS Pesanan:

1. Nama Produk- FLH
2. Nama Anda
3. Alamat Anda
4. Tarikh Bankin
5. Jumlah Bankin
6. Waktu Bankin

Hantar ke: 017-6147537
E-mail lelakiterbaik@rocketmail.com
Phone 0176147537
Website http://lelakiterbaik.com
Find it useful? Share it!
Delete Ad

Terms of Service | Contact Us

Disclaimer: We shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

©2006-2020. All rights reserved. Iklan Percuma. Malaysia Free Classifieds - Iklan101.com

Other Resources - Hartanah Malaysia | Sistem Pengurusan Tadika Taska