Panggilan serendah 7 sen, FREE 1800 SMS

 
Date posted 2013-02-24
Details Pernah terfikir kawan kita reload prepaid diorang kita pun dapat komisyen sekali? mungkin ye kalau kita adalah seorang penjual prepaid top up.


Tapi, kini kita bukanlah penjual top up, tapi pengguna prepaid macam orang lain juga. bezanya anda dapat komisyen apabila kawan anda tu diperkenalkan kepada kami. tapi korang kena la jadi user dulu.

Mahal ke kos nak jadi user kami? RM80? taklah... RM8.80 je...

Apa korang dapat?
~ Panggilan serendah 7sen (Sesama Maxis/ONE/Salamfone)
~ Panggilan serendah 6sen (Family & Friends)
~ Panggilan serendah 9sen (Lain-lain talian --Celcom/Digi/Tunetalk/UMobile)
~ 150 SMS percuma x 12 bulan
~ Pelan Internet yg berpatutan dan liputan meluas (Infa Maxis)
~ Pindahan kredit
~ Topup dimana2 7-E, stesen minyak, e-pay, pej pos, CIMBClicks dll
~ Kredit prepaid PERCUMA tiap2 bulan dlm program SAHABAT ONE
~ Dan pelbagai benefit lain dari masa kesemasa..

Macamana nak dapat kredit prepaid FREE tu?
- perkenalkan rakan/family korang.. jadikan mereka user juga
- setiap kali mereka reload prepaid mereka, 5% menjadi milik korang.
- kalau sebulan dia guna rm30, korang dapat rm1.50. tu baru sorang kan.. kalau ada 10 orang? 20 orang?? haaa.. save dah reload untuk korang sendiri...

jom tengok-tengok apa lagi yang best..

http://www.my1telco.com
Website http://www.my1telco.com
Find it useful? Share it!
Delete Ad

Terms of Service | Contact Us

Disclaimer: We shall not be liable for any loss or damage caused by the usage of any information obtained from this web site.

©2006-2019. All rights reserved. Iklan Percuma. Malaysia Free Classifieds - Iklan101.com

Other Resources - Hartanah Malaysia | Sistem Pengurusan Tadika Taska